illusion banner 3

Verhuursoftware die heel uw bedrijf efficiënt kan aansturen

Bent u op zoek naar nieuwe verhuursoftware?
En bent u benieuwd wat Microsoft voor uw bedrijf kan betekenen?
Kijk dan zeker naar deze verhuursoftware van Offimac!

Voor de beste verhuursoftware zijn wij uw partner. Want wij hebben ijzersterke software voor de verhuur op basis van 40 jaar ervaring. En onze verhuursoftware zorgt voor efficiëntie en herkenbaarheid. Omdat het een Microsoft-oplossing is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office.

Onze verhuursoftware zal de efficiëntie van uw bedrijf verhogen en de kosten reduceren. Want wij weten hoe goede verhuursoftware bedrijven in de verhuur helpt meer te verdienen. En hoe onze oplossing een goede organisatie neerzet. Want dankzij Microsoft-technologie en de verhuurmodules van Offimac krijgt u een kant-en-klaar systeem met goede processen op maat van uw branche. Zodat u snel kan schakelen in uw bedrijf.

Als basis voor onze verhuursoftware gebruiken we Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want Business Central is de Microsoft bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En aan deze basis voegden wij specifieke modules voor de verhuur toe. Zodat deze verhuursoftware helemaal kant-en-klaar is. En toch nog kan aangepast worden aan uw specifieke wensen. Bovendien is het moderne, mobiele en erg toekomstgerichte verhuursoftware. Omdat het een Microsoft-systeem is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office. Want met de pakketten van Microsoft Office zoals Word, Excel en Outlook werkt u elke dag. En die pakketten werken ook samen met onze Business Central verhuursoftware. Zodat het 1 krachtig geheel is.

Alle modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. En daarmee zijn mensen zeer snel aan de slag. Want het is zeer gebruiksvriendelijke software. En dat zorgt er ook voor dat onze verhuuroplossing heel erg in de smaak valt.

Onze Business Central oplossing voor de verhuur is dus ook krachtige verhuursoftware!

De Offimac verhuursoftware is kant-en-klaar. En kan flexibel aangepast worden.

De Business Central verhuursoftware van Offimac vermindert uw administratie, verbetert uw interne werking en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet voortaan slechts 1 maal ingegeven worden. Zodat uw medewerkers meer tijd krijgen voor klanten. En andere belangrijke opdrachten kunnen doen. Met onze verhuursoftware beschikt u over een geïntegreerde oplossing die uw efficiëntie verbetert. En die er voor zorgt dat u korter op de bal kan spelen!

U kan uw systeem modulair samenstellen. En u kan kiezen uit een ruime selectie aan standaardmodules al naargelang de afdelingen die u heeft. Als u wil kan u starten met 1 of enkele modules. En later uitbreiden. Bovenop deze standaardmodules kan u ook nog steeds extra apps of aanpassingen laten aanbrengen. Want onze oplossing is een flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens, tempo en budget kunt inrichten.

Dus ook wie graag wat maatwerk wil vindt onze verhuursoftware een interessante oplossing. Want onze verhuursoftware laat ontwikkelingen op maat toe. En daarnaast kan u zelf heel wat zaken zelf op uw maat inrichten. Zodat u niet steeds bij ons moet aankloppen hiervoor.

Dit is modulaire, moderne en mobiele verhuursoftware die klaar is voor de toekomst. 

Onze verhuursoftware heeft modules voor elke afdeling van uw bedrijf. En 1 van de knappe eigenschappen van de software is dat het op elk toestel kan draaien. Of u het pakket gebruikt op kantoor, thuis of onderweg, op laptop, desktop, iPad of iPhone, tablet, Apple, Android of Microsoft machines. En op een Windows apparaat of met een browser … het kan gewoon allemaal.

Ons pakket is standaard hierop voorzien. Zodat u van overal kunt werken en dus steeds productief kan zijn. En dat willen bedrijven vandaag de dag!

Onze oplossing is niet alleen mobiele verhuursoftware. Dankzij haar knap design is deze oplossing ook uniform voor de gebruikers. Alle schermen zien er steeds identiek uit. En volgen steeds eenzelfde gebruikslogica. Zo werken uw mensen niet alleen mobiel, maar ook sneller en beter met onze software voor verhuur!

En wat ook interessant is: er zijn zeer veel extra apps voor ons platform verkrijgbaar in de Microsoft Store. Geen enkele verhuursoftware kan zo uitgebreid worden als die van ons!

 

illusion picture 4

Met onze Business Central verhuursoftware krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Onze Business Central verhuursoftware werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over onze verhuursoftware?

Wilt u software in de cloud of lokaal op eigen servers? Beide zijn mogelijk bij ons. En u kan ook wisselen tussen de servers waarop we onze verhuursoftware mogen installeren voor u.

Offimac verhuursoftware is verkrijgbaar in vele vormen. En dit is een heel belangrijk voordeel dat u nergens anders vindt!

U kan starten en groeien zoals u wil. Of beginnen met enkele gebruikers en modules in de cloud. En later kan u probleemloos uitbreiden. Daarnaast kan u in de cloud blijven of op lokale servers overgaan. Microsoft is de meest flexibele softwarepartner. Want bij Microsoft kan u makkelijk switchen tussen installatievormen. Zodat uw systeem aan uw wensen beantwoordt.

Deze oplossing er voor elk verhuur bedrijf van klein tot groot!

Microsoft Dynamics Business Central is perfect geïntegreerd met Microsoft Excel, Word en Outlook. En dat zorgt ook voor een zeer herkenbare verhuursoftware. Deze integratie maakt de software ook zeer gebruiksvriendelijk. Want bijna iedereen gebruikt dagelijks toepassingen van Microsoft Office. En iedereen zal daardoor ook snel met Business Central vertrouwd zijn. Want werken met Microsoft producten is zeer aangenaam.

De productiviteit van uw medewerkers staat centraal in dit systeem. Want gebruikers moeten data slechts 1 maal ingeven. En het systeem zorgt voor een verdere verspreiding van de informatie naar andere modules. Klanten moeten nog slechts 1 klantenbestand up-to-date te houden. En iedereen binnen uw bedrijf kan er dankbaar gebruik van maken. Want hierdoor kan u ook meer rendement en efficiëntie in hun bedrijf realiseren. En uiteraard snel uw investering terugverdienen. Medewerkers moesten minder tijd steken in gegevens ingeven. En zij kunnen zich concentreren op meer productieve taken ten behoeve van klanten.

Rapportering is een ander sterk pluspunt. Er zitten meer dan 100 standaardlijsten in de software. Maar iedere gebruiker kan voor zichzelf heel makkelijk nog meer lijstjes en overzichten maken. En haast alle data kan ook steeds naar Excel overgezet worden. Zodat men daarin ook grafieken kon aanmaken die men in Excel al gewoon was. En er zijn ook nog de extra krachtige rapporteringstools die Microsoft Dynamics met Power BI aanbiedt. Want op die manier kan iedere specifieke gebruiker de juiste rapportering op zijn/haar maat maken. En dat is toch een groot pluspunt voor onze verhuursoftware.

Dit zit er kant-en-klaar in de verhuurmodule:

illusion picture 8
 • Verhuur items & contracten: objecten, verbruiksartikelen, …
 • Korte en lange termijn verhuur
 • Projectmatige verhuur (optioneel)
 • Kalenders, reservatie & planning
 • Verbruik en tellers
 • Aankoop, logistiek, magazijnen, transport
 • Historieken
 • Activabeheer en verkoop van activa
 • Sterke rapporten en statistieken
 • Documentbeheer
 • Link met services module (optioneel)
 • Koppeling met tal van andere Offimac modules (optioneel)
 • Apps en mobiele toepassingen (optioneel)

Een zeer volledige verhuursoftware, inclusief CRM en boekhouding. Dus bruikbaar voor heel uw bedrijf.

Ieder bedrijf zoekt en bedient klanten. Want de bedrijfswereld draait om klanten bedienen en behouden. In onze verhuursoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die helpt verhuurbedrijven om commerciële relaties te beheren.

Met deze modules kunt u acties doen naar klanten, en deze opvolgen.

En na de marketing komen de commerciële mensen in actie. Zij kunnen opportuniteiten en relaties beheren. En goed overzicht houden op hun portefeuille. Zij maken offertes en volgen ze op totdat het orders worden.

En daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is.

 

illusion picture 1

Naast CRM en verkoop zijn de volgende modules mogelijk:

 

 • Materialen en verhuuractiva
 • Verhuurbeheer
 • Planningen
 • Voorraad en magazijnen
 • Transporten en logistiek
 • Retour
 • Services (optioneel)
 • Facturaties en boekhouding
 • Rapporteringen
 • Eventuele extra apps

Binnen onze verhuursoftware hebben wij ook sterke grafische planborden. En deze software voor de planning koppelen wij ook aan onze software voor de verhuur. Zodat informatie naadloos tussen de 2 softwarepakketten afgestemd worden. En u zeer efficiënt kunt plannen. Want planning helpt u geld verdienen.

Dus voor planning hebben wij ook grafische oplossingen in huis voor de planning van verhuur, transporten en services. En natuurlijk allemaal perfect gelinkt met onze verhuursoftware.

illusion picture 3
illusion picture 9

Ook verhuurbedrijven willen een goede opvolging en rapportering. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering geeft u de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze verhuursoftware voor verhuurbedrijven ook uitgebreide rapportering in huis. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

U zoekt nog meer voor uw verhuursoftware? Ook dan zijn wij uw IT-partner! Want wij hebben ook nog volgende software en hardware:

 

 • Apps voor vele toepassingen
 • Documentbeheer
 • Factuurscanning en -herkenning
 • Elektronische facturatie
 • Microsoft SharePoint
 • Cloud
 • Office 365
 • Koppeling met track & trace
 • Integratie met telefonie
 • Links met andere apps
illusion picture 1

Er komen in de toekomst 2 versies van onze verhuursoftware: een online en een on-premise versie

Zeer veel ondernemingen van klein tot groot gebruiken dagelijks Microsoft Office of Office 365. En waarschijnlijk dat u zelf ook iedere dag Microsoft Outlook, Word of Excel gebruikt. Want Office is zowat de meest verkochte software wereldwijd.

Microsoft wil u hetzelfde gebruiksgemak als van Office 365 bieden voor uw bedrijfssoftware. Want zij wil klanten helpen om vanuit Office 365 door te groeien naar bedrijfssoftware die afdelingen ondersteunt met nieuwe functionaliteiten. En dit alles op dezelfde zeer vertrouwde en herkenbare manier van Office 365.

Een online versie: een beperkte standaardversie die enkel in de cloud werkt

Deze versie van onze verhuursoftware zal in 2022 of 2023 uitkomen.

Deze cloudversie van onze verhuursoftware zal enkel op de Azure cloud servers van Microsoft werken. Het is gestandaardiseerde verhuursoftware die vooraf ingericht is, waardoor de doorstart vanuit Office 365 ook makkelijk is. Deze versie mikt heel erg op startende en kleine ondernemingen. En ook op de jongere generatie waarvoor digitaal heel normaal is. Want kunnen werken met smartphone, cloud en apps is wat deze generatie verwacht. Maar het uitgangspunt van deze versie blijft het gebruiken van de beschikbare standaardsoftware, dus zonder maatwerk of extensies.

En wie toch nog meer functies of wat maatwerk wil, kan beter kiezen voor een on-premise versie. Want die versie biedt meer flexibiliteit en mogelijkheden tot aanpassingen. En die kan ook in de cloud werken.

 

De on-premise versie: deze verhuursoftware werkt overal, zowel in de cloud en op eigen servers in uw bedrijf

Onze Business Central on-premise verhuursoftware is een pakket met een lange geschiedenis en stevige klantenbasis. Want vroeger was deze verhuursoftware gebouwd op Dynamics NAV. En NAV heeft al 160.000 klanten in 195 landen. Daardoor is het ook een de facto marktstandaard voor kleine en middelgrote ondernemingen. Omdat deze software ook veel sectorspecifieke add-ons heeft, blijft deze software ook sterk groeien.

De on-premise versie vermindert uw administratie, verbetert uw processen en helpt u kosten besparen. Het is een platform waarop alle afdelingen met elkaar samenwerken. Zodat informatie sneller doorstroomt en mensen geen nodeloos dubbelwerk moeten doen. Informatie moet slechts 1 maal ingegeven worden. En daardoor krijgen uw medewerkers meer tijd voor klanten. Met Business Central on-premise verhuursoftware van Offimac beschikt u over een software die uw efficiëntie verbetert. En er voor zorgt dat u kort op de bal kunt spelen!

U kan uw systeem modulair samenstellen. Zo kan u kiezen uit een groot aanbod aan standaardsoftware, apps, add-ons en extensies. En als u ook wat maatwerk wil kan dat. Want dit is een zeer flexibel systeem dat u helemaal volgens uw wens kan inrichten.

Ook niet onbelangrijk is: deze versie kan zowel in de cloud als op lokale servers geïnstalleerd worden. Want een zeer grote groep van klanten heeft lokale servers in gebruik. En volgens internationale studies zal dit aantal zeker nog blijven toenemen.

Het grote voordeel van deze versie is dus dat u alle opties kan blijven openhouden voor uw verhuursoftware. En dat is toekomstgericht zeker ook interessant.

 

Waarom klanten kiezen voor de Offimac software? Omdat die goed en toekomstgericht is.

Onze verhuursoftware koppelt de krachten van Microsoft en Offimac. En dat is buitengewoon sterk.

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En het heeft zeer veel financiële middelen. Microsoft zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. En Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. Onze verhuursoftware werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is al grote garantie voor de toekomst.

Naast de technische kwaliteiten van Microsoft steunt onze verhuursoftware ook op onze lange ervaring in de verhuur. Want wij kennen de verhuur door en door. Bovendien is ons pakket gebouwd volgens ISO:9001. En daarnaast is het ook nog eens gecertificeerd door Microsoft. Daarmee voldoet onze oplossing ook aan de strengste kwaliteitsnormen. En dat betekent dat onze klanten degelijke software voor hun bedrijf krijgen.

Dit pakket is dan ook de ideale verhuursoftware voor verhuurbedrijven die efficiëntie willen. En die ook toekomstgericht verder denken.

Want Microsoft en Offimac, dat is gewoon de winnende combinatie voor de verhuur! En de meest toekomstgerichte oplossing.

Herkenbare en gebruiksvriendelijke verhuursoftware

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software. En Microsoft Dynamics 365 Business Central is een zeer herkenbare Microsoft-oplossing. Dat vergemakkelijkt het werken. En het doet gebruikers zich op hun gemak voelen. Zodat zij productiever zijn.

 

Continuïteit en innovatie is verzekerd

Onze verhuursoftware is gebaseerd op Business Central van Microsoft. En Microsoft staat borg voor innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen. Zodat u gerust kunt zijn over de toekomst van uw verhuursoftware! 

 

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

De Offimac verhuursoftware integreert naadloos met Word en Excel. En zorgt er voor dat u makkelijk informatie tussen ons pakket en Office kunt uitwisselen. En vermits meer dan 90% van alle bedrijven Office gebruikt is dat zeer handig.

 

Microsoft Dynamics 365 Business Central wordt verkocht en ondersteund in meer dan 190 landen

Microsoft verkoopt Business Central in 190 landen. En de software wordt boekhoudkundig aangepast aan de lokale wetgevingen van al die landen. Onze verhuursoftware, met Business Central als basis, is dan ook niet alleen geschikt voor Belgische of Nederlandse bedrijven. Het is ook zeer geschikt voor verhuurbedrijven met internationale ambities in andere landen dan Benelux.

 

Wereldwijd de meest verkochte ERP-software voor kleine en middelgrote bedrijven

Met meer dan 160.000 klanten wereldwijd is Business Central wereldwijd ook de meest verkochte ERP bedrijfssoftware voor KMO en MKB. En dat is een zeer stabiele klantenbasis die zeer groot is. Het grote voordeel hiervan is dat het voor Microsoft en partners interessant is om te blijven innoveren en investeren in dit pakket. Want er is voldoende kritische massa en de garantie van inkomsten voor Microsoft. En klanten zijn hierdoor ook zeker voor de toekomst. En zij kunnen gerust zijn over de technische maar ook financiële fundamenten voor hun software. Want “massa is kassa” geldt ook voor software.

 

Verhuursoftware van 1 tot 250 gebruikers

Onze oplossing is inzetbaar in elk klein tot middelgroot verhuurbedrijf. En klanten kunnen dus ook zonder beperking doorgroeien met onze software. We hebben ook klanten met honderden gebruikers. Dus u kan gerust stevig groeien met dit digitaal systeem. 

 

1 platform voor al uw firma’s en activiteiten, ook voor andere bedrijven dan verhuur

U kan met ons pakket een onbeperkt aantal bedrijven aansturen. En daardoor kan u makkelijk kosten delen tussen uw eigen bedrijven, het overzicht behouden en uw processen standaardiseren. Het hoeven het allemaal verhuurbedrijven te zijn. U kan onze verhuursoftware ook inzetten voor andere firma’s en bedrijfsactiviteiten. En zeker ook voor managementvennootschappen, immobiliën en servicebedrijven bijvoorbeeld.

 

Ruime keuze aan modules en extra apps, dit is de verhuursoftware met het meest ruime aanbod op de markt

Elk verhuurbedrijf kan dus heel flexibel haar eigen digitaal systeem naar wens samenstellen. Er zijn niet alleen de vele apps die we zelf in de aanbieding hebben. In de store van Microsoft zijn er bovendien heel wat extra apps te krijgen. Bovendien kunnen klanten met Microsoft PowerApps ook zelf apps bijmaken. En ook dat is interessant. Wij hebben dus ook het meest ruime gamma. En daar zijn andere pakketten heel erg jaloers op!

 

Kan lokaal en in de cloud

Onze verhuursoftware kan u lokaal op eigen servers in uw bedrijf installeren. En u kan dat ook in de cloud doen als u dat verkiest. Onze oplossing is dus ook een flexibel systeem dus! Want bent niet afhankelijk van de cloud of servers.

 

Onze software voor de verhuur heeft tal van voordelen en extra Offimac apps

 

Want wij hebben nog andere standaardmodules zoals supply chain en tal van andere apps.

Lees hier meer over de voordelen van onze verhuursoftware. Ontdek hier enkele van de andere apps en extensies die wij kant-en-klaar aan onze verhuursoftware kunnen toevoegen. Zodat u helemaal tot uw oplossing naar wens kunt komen!

 • Klanten worden snel geholpen
 • Informatie is snel ter beschikking
 • Administratie wordt tot een minimum herleid
 • Er is geen dubbelwerk meer
 • Informatie wordt door de software naadloos gedeeld
 • U kan kort op de bal kan spelen en klanten snel bedienen
 • Medewerkers zijn goed geïnformeerd
 • Heel uw bedrijf wordt beheerd vanuit 1 softwareplatform
 • Er zijn geen aparte pakketten meer nodig
 • Medewerkers hebben weinig opleiding nodig om het aan te leren
 • Directies en ondernemers krijgen overzicht, grip en controle 
 • HRM
 • Projectbeheer
 • Planning
 • Documentbeheer
 • Servicebeheer
 • Klantenportalen
 • Rapportering
 • Business Intelligence
 • Microsoft PowerBI
 • Office 365
 • Microsoft SharePoint
 • PowerApps van Microsoft
 • Apps uit AppSource
 • Integratie met externe apps