illusion banner 3

Software voor verhuurbedrijven en sterke oplossingen voor verhuur

Bent u op zoek naar software voor uw verkoop, planning of administratie?
En wilt u ook zo efficiënt mogelijk klanten bedienen?
Of zoekt u wat Microsoft te bieden heeft inzake software voor verhuurbedrijven?

Laat onze software voor verhuurbedrijven u dan helpen! Want wij zijn al 40 jaar thuis in de verhuur. En wij weten hoe verhuurbedrijven efficiënt kunnen werken. 

Onze software voor verhuurbedrijven steunt op de technologie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want dat is de beste bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En bovenop Business Central bouwden wij specifieke modules voor de verhuur bij. Zodat we daarmee 1 totaaloplossing voor al uw afdelingen krijgen. En een oplossing die helemaal kant-en-klaar op maat van uw branche is.

Daarnaast bouwden wij ook nog andere software zoals apps, planning, documentbeheer en veel meer. En het interessante van heel onze aanpak is dat al onze software samenwerkt. Zodat klanten 1 digitaal systeem krijgen dat zij stap voor stap kunnen uitbouwen volgens hun wens. Want iedere onderneming groeit volgens haar tempo. En heeft andere prioriteiten. En dus groeit onze software met u mee!

Onze software voor verhuurbedrijven staat voor efficiëntie en herkenbaarheid. Omdat het een Microsoft oplossing is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals de toepassingen van Microsoft Office.

Alle modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. En daarnaast werkt dit pakket ook perfect samen met andere Microsoft software zoals Office, Excel en Outlook. Gebruikers zijn zeer snel aan de slag. En zij zullen er zeer graag mee werken. Want het is zeer gebruiksvriendelijke verhuursoftware.

Deze verhuursoftware is dus ook onmisbaar voor moderne bedrijven. Omdat het grote toekomstgarantie en vooruitgang biedt.

 

Onze software voor verhuurbedrijven stuurt heel uw bedrijf aan van A tot Z

Verhuurbedrijven moeten snel kunnen inspelen op klantenvragen. Maar onze verhuursoftware zorgt voor een goede ondersteuning hiervoor. Want wij hebben modulaire software voor verhuurbedrijven, met modules van aanvraag tot factuur. En die kunt u allemaal vanuit 1 softwarepakket aansturen. Want u doet aan marketing, CRM en verkoop. En nadat u orders ontvangt gaat u plannen, aankopen en organiseren. Soms gaan bedrijven ook zelf extern inhuren. En nadat om de transporten plannen en leveringen te doen helpt onze software u ook. Op het einde van de huurperiode gaat u goederen ophalen en factureren. En bij al deze stappen komen ook documenten en boekhouding kijken. Maar sommige bedrijven doen ook nog aan verkoop en onderhoud. En dat betekent op zijn beurt ook extra administratie. Maar ook daarmee kan onze software voor verhuur u helpen.

Om al deze uitdagingen het hoofd te bieden bouwden wij uiterst betrouwbare toepassingen. Want wij leveren moderne, mobiele en flexibele software voor verhuurbedrijven om efficiënt te werken. En om heel uw bedrijf aan te sturen. Want onze oplossing automatiseert heel uw bedrijf, van CRM tot factuur. En dankzij goede rapportering helpt onze software u om grip en controle te krijgen. Tijd voor een digitale opfrissing van uw verhuurtoepassingen?

Maak dan kennis met onze software voor verhuurbedrijven die steunt op het platform Microsoft Dynamics 365 Business Central!

illusion picture 4

Voordelen van onze software voor verhuurbedrijven:

 

 • Informatie is sneller ter beschikking
 • Administratie is tot een minimum herleid
 • Er is geen dubbelwerk
 • Onze verhuursoftware deelt informatie naadloos tussen afdelingen
 • Medewerkers zijn beter geïnformeerd
 • Heel uw bedrijf kan geleid worden vanuit 1 softwareplatform
 • Er moeten geen aparte pakketten meer gekocht of onderhouden worden
 • Medewerkers hebben minder opleiding nodig
 • Beter overzicht, grip en controle
 • Sterke rapportering binnen handbereik
 • Efficiëntiewinst

Is Microsoft Dynamics 365 Business Central nieuw voor u? Dan vertellen wij er u graag meer over. Business Central is de bedrijfssoftware van Microsoft voor KMO. Het is een systeem dat vroeger gekend was onder de naam Navision. En dat is een oplossing met meer dan 160.000 klanten wereldwijd.

In deze filmpjes kunt u ook alvast meer ontdekken over Microsoft Dynamics 365 Business Central zelf:

Wat zit er in onze software voor verhuurbedrijven? En wat zijn de voordelen?

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kan u heel uw bedrijf aansturen. Want dit systeem heeft modules voor alle afdelingen. Bovenop dit basisplatform ontwikkelden wij specifieke modules voor de verhuur bij. Zodat u complete totaaloplossing voor de verhuur krijgt. En dat betekent efficiënte bedrijfssoftware met minder administratie!

Onze Business Central software voor verhuurbedrijven brengt alle data en informatie overzichtelijk samen. Daardoor kan uw verhuurbedrijf transparanter, efficiënter en sneller werken. En bovendien vermijdt u hiermee dubbel werk, wat geld bespaart. Want alle data moet immers slechts 1 maal ingebracht worden.

Met onze software voor verhuurbedrijven kiest u voor een hogere efficiëntie voor heel uw bedrijf. Omdat alle afdelingen beter kunnen samenwerken als ze verbinden zijn via een gemeenschappelijk softwaresysteem. En onze Business Central verhuursoftware zorgt ook voor uniforme data, betere communicatie en goede rapportering.  Want voor elke mogelijke afdeling binnen uw bedrijf bestaat een passende module die naadloos in het systeem past.

Dit zijn enkele van onze modules die u in onze software voor verhuurbedrijven terugvindt.

Ieder bedrijf zoekt en bedient klanten. Want de bedrijfswereld draait om klanten bedienen en behouden. In onze verhuursoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die is het startpunt van commerciële relaties.

Met deze modules kan u acties doen naar klanten, en deze opvolgen.

En na de marketing komen de commerciële mensen in actie. Zij kunnen opportuniteiten en relaties beheren. En goed overzicht houden op hun portefeuille. Zij maken offertes en volgen ze op totdat het orders worden.

En daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is.

illusion picture 1
 • CRM
 • Offertes
 • Planningen
 • Activa en materialen
 • Verhuurbeheer
 • Transporten
 • Retour
 • HRM
 • Services 
 • Boekhouding
 • Sterke rapportering
 • Heel veel software is standaard, maar maatwerk kan ook nog

Naast Business Central software voor verhuurbedrijven hebben wij ook sterke grafische planborden. En deze software voor planning koppelen wij aan ons verhuursysteem. Zodat informatie naadloos tussen de 2 softwarepakketten afgestemd wordt. En u zeer efficiënt kunt plannen.

Want goede planning helpt u geld verdienen. Dus bouwden wij grafische oplossingen voor de planning van verhuur, transporten, services, mensen en machines.

Als u meer wilt weten hierover, dan u hier klikken:

illusion picture 3
illusion picture 9

Verhuurbedrijven willen een goede opvolging van hun verhuur en vloot. Want het is kern van hun business. En over tal van zake willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering geeft de kans om tijdig bij te sturen. Of om kort op de bal te spelen.

Dus daarom heeft onze Business Central software voor verhuurbedrijven ook uitgebreide rapporteringen. En die geven goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

U zoekt nog meer extra functionaliteiten voor uw verhuurbedrijf? Ook dan zijn wij uw IT-partner! Want wij hebben nog meer software zoals:

 

 • Apps voor vele toepassingen
 • Documentbeheer
 • Factuurscanning
 • Microsoft SharePoint
 • Rapporteringen
 • Hardware en Cloud
 • Integratie met sociaal secretariaten
 • Koppeling met track & trace
 • Integratie met telefonie en externe apps 
illusion picture 8

Software voor verhuurbedrijven die kant-en-klaar en flexibel is

Met onze software voor verhuur kan u doorgroeien naar een zeer uitgebreid systeem. Want onze software voor verhuurbedrijven is modulair opgebouwd. Zodat u stap voor stap kunt schakelen wanneer u wilt. Want zoekt u moderne, mobiele software voor verhuurbedrijven? Dan is Business Central verhuur management de oplossing die u nodig heeft!

Ons bedrijf is al 40 jaar actief in ERP software en de verhuurbranche. En daardoor weten wij wat verhuurbedrijven nodig hebben. Omdat iedere klant anders is moet ook ieder pakket op maat afgestemd kunnen worden. Bij ons kunt u uw verhuursoftware zelf samenstellen met modules volgens uw wens. En kan u verder uitbreiden naar nog meer functionaliteit. Want dat kan met extra software voor verhuur zoals planning, apps en zelfs maatwerk. En wij zorgen voor een naadloos werkend geheel! Zodat u kort op de bal kunt spelen.

Onze Business Central verhuursoftware is dus kant-en-klaar verkrijgbaar. Maar maatwerk kan ook nog altijd. Zodat u toch ook nog extra accenten kunt leggen.

Verhuurbedrijven kunnen onze software snel gebruiken. En snel resultaat en verbeteringen realiseren. Volstaat standaardsoftware niet voor uw behoeften? Dan gaan we kijken naar de vele apps. En als dit nodig is doen wij ook maatwerk als u dat wil. Of wilt u nog andere toepassingen integreren? Ook dat is geen probleem.

Onze software voor verhuurbedrijven is kant-en-klaar beschikbaar, maar laat ook nog steeds maatwerk toe als u dat wenst. En daardoor kan u het systeem helemaal op uw wensen afstemmen.

illusion picture 2

Een duurzame, betrouwbare en toekomstgerichte totaaloplossing

Onze Dynamics 365 Business Central verhuursoftware is 1 globaal softwareplatform. En studies bewijzen ook dat zulke software voor verhuurbedrijven de meeste efficiëntie, winst en besparingen oplevert. Want data moet maar 1 maal ingegeven worden. En het systeem deelt er in de achtergrond de informatie met andere afdelingen. Zodat er geen dubbelwerk is.

Al de modules zijn zeer herkenbare Microsoft toepassingen. En dat maakt onze verhuursoftware niet alleen zeer gebruiksvriendelijk en herkenbaar. Maar het zorgt er ook voor dat onze verhuursoftware technologische de beste software voor verhuur op de markt is.

Wij zijn er zeker van: dit pakket is niet alleen erg betrouwbaar. Het is ook zeer toekomstgerichte software voor verhuurbedrijven.

Onze software kan u gebruiken waar en wanneer u wil. Want de software is beschikbaar voor Windows, Apple en Android.

Bovendien passen de schermen zichzelf aan om te draaien op PC, laptop, tablet en smartphone. En daardoor kan u tal van toestellen door elkaar gebruiken. Al naargelang de plek waar u zich bevindt kiest u hoe u inlogt. Maar de software ziet er ook steeds hetzelfde uit, met overal dezelfde tegels. En dat is zeer aangenaam en gebruiksvriendelijk.

Dankzij zulke opbouw behoort onze software voor verhuurbedrijven tot de modernste verhuursoftware op de markt. Want moderne verhuurbedrijven zijn mobiel. En zij werken niet meer van op 1 locatie alleen. Zowel op kantoor als op de baan: steeds zal u kunnen werken met onze toepassingen voor verhuurbedrijven. En zo hoort software vandaag de dag ook te zijn!

illusion picture 1

Daarnaast biedt onze software voor verhuurbedrijven ook technologische voorsprong. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Microsoft wil de beste bedrijfssoftware zijn. En met meer dan 160.000 klanten in 195 landen is Microsoft Dynamics 365 Business Central een zeer stabiele, vaste waarde. Deze grote klantenbasis garandeert stabiliteit. Zij zorgt er voor dat klanten digitale zekerheid krijgen, en dat Microsoft ook blijft investeren voor de lange termijn. En dat biedt grote voordelen voor klanten.

Business Central software werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Deze functionaliteiten zitten in onze software voor verhuurbedrijven:

illusion picture 8

 

 • Verhuur items & contracten: objecten, verbruiksartikelen, …
 • Korte en lange termijn verhuur
 • Projectmatige verhuur (optioneel)
 • Kalenders, reservatie & planning
 • Verbruik en tellers
 • Aankoop, logistiek, magazijnen, transport
 • Historieken
 • Activabeheer en verkoop van activa
 • Sterke rapporten en statistieken
 • Documentbeheer
 • Link met services module (optioneel)
 • Link met tal van andere apps en modules (optioneel)

Stel uw softwaresysteem zelf samen volgens uw tempo

 

Met onze software voor verhuurbedrijven kan u doorgroeien zoals u wil. Want de wereld staat niet stil. En er komt steeds meer een meer ICT bij. Eén van de sterktes van onze firma is dat wij samen met u zeer ver kunnen gaan in de automatisering van uw processen. Want wij hebben 40 jaar ervaring op de teller. En natuurlijk al heel veel software gebouwd in al de jaren. Daardoor kunnen wij bovenop onze software voor verhuurbedrijven ook steeds meer en meer aanbieden. En daardoor werken klanten ook graag met ons samen. Omdat zij weten dat wij ook in de toekomst de nieuwigheden op de markt verder zullen leveren. En omdat wij binnen het Microsoft-ecosysteem zitten zijn verhuurbedrijven ook verzekerd van updates, upgrades en innovaties door Microsoft. Want Microsoft is een zeer sterke innovator.

Bovendien is onze software voor verhuurbedrijven inzetbaar in een brede waaier van verhuur. Want onze oplossing is bruikbaar als software voor de verhuur van machines, materiaal, vastgoed en nog veel meer.

Hieronder vindt u nog enkele van onze modules die u bijkomend kunt aansluiten op onze verhuursoftware. Zodat u nog korter op de bal kunt spelen.

 • HRM
 • Projectbeheer
 • Planning
 • Documentbeheer
 • Servicebeheer
 • Klantenportalen
 • Rapportering
 • Business Intelligence
 • Microsoft PowerBI
 • Office 365
 • Microsoft SharePoint
 • PowerApps van Microsoft
 • Apps uit AppSource
 • Integratie met externe apps

Waarom is deze software voor verhuurbedrijven op basis van Microsoft Dynamics de beste?

Microsoft investeert zeer veel in gebruiksvriendelijke software. En de Offimac software voor verhuurbedrijven ziet er ook zeer herkenbaar Microsoft uit. Zodat deze herkenbare interface gebruikers een vertrouwd en comfortabel gevoel geeft. Daarnaast vergemakkelijkt zulke interface het werken ook. Want herkenbare schermen zorgen voor meer rendement!

 

Continuïteit en innovatie verzekerd

De Offimac software voor verhuurbedrijven is gebaseerd op Microsoft Dynamics. Microsoft is ’s werelds grootste softwarebedrijf. En deze softwarereus garandeert innovatie, groei en continuïteit van al haar oplossingen.

Integratie met Microsoft Office is standaard aanwezig

Wereldwijd gebruiken meer dan 90% van de bedrijven dagelijks Microsoft Office producten. Onze verhuuroplossing integreert naadloos met Word, Excel en Outlook. En dat zorgt er voor dat u makkelijk informatie met Office kan uitwisselen. 

Software voor verhuurbedrijven van 1 tot 250 gebruikers

Onze oplossing is inzetbaar in elk verhuurbedrijf. Bovendien kan u met onze software voor verhuurbedrijven een onbeperkt aantal bedrijven en afdelingen aansturen. En daardoor kan u makkelijk kosten delen, het overzicht behouden en optimaliseren.

Kan lokaal of in de cloud

Onze software voor verhuurbedrijven kan u vanop meerdere plaatsen gebruiken, zowel binnen als buiten uw verhuurbedrijf. En bovendien kan u ook vlot overschakelen van de cloud naar lokale servers bijvoorbeeld. Op die manier kan u onze software voor verhuurbedrijven laten installeren waar u het het best vindt.

Gestandaardiseerd maar toch ook flexibel: maatwerk is nog steeds mogelijk

Onze verhuursoftware is een gestandaardiseerde oplossing, maar laat nog steeds inrichting op maat en zelfs specifiek maatwerk toe als u wil . U roest niet vast en hebt steeds vrijheid naar inrichting en afwerking van uw software. En dat is uiteraard een belangrijke troef!

Betaalbaar

Deze software voor verhuurbedrijven is goedkoper dan u denkt. Dus zullen we eens kennismaken?