illusion banner 5

Software voor projectadministratie en oplossingen voor projectbedrijven

Hebt u projectadministratie die u in goede banen moet leiden?
En zoekt u goede oplossingen en betrouwbare software voor projectadministratie?
Want u wilt deze administratie ook zo efficiënt mogelijk aanpakken?

 

Dan helpen wij u graag met onze sterke digitale oplossingen voor projectbedrijven!

Want goed software en apps zijn onontbeerlijk voor projectbeheer vandaag de dag. Omdat software het werk verlicht, het overzicht bewaakt en de kosten helpt verlagen. En omdat zij het mogelijk maakt om professionele service te bieden aan klanten. Met behulp van onze geïntegreerde software voor projectadministratie kunnen projectbedrijven aan efficiëntie winnen. En onafgezien van welke specifieke projectbranche, onze software voor projecten is flexibel. En toekomstgericht. Dankzij de ondersteuning van ons en Microsoft. En dat zorgt voor een duurzame oplossing voor de lange termijn. Want een goede oplossing voor vandaag en morgen, dat is wat onze klanten verwachten van hun software voor projectadministratie.

Als basis voor onze projectsoftware gebruiken we Microsoft Dynamics 365 Business Central. Want Business Central is de Microsoft bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En voor dit platform hebben wij specifieke apps en modules voor projectbedrijven bijgebouwd. Zodat onze helemaal kant-en-klaar is voor projectorganisaties. En toch nog kan aangepast worden aan de specifieke wensen van klanten. Bovendien is het moderne, mobiele en erg toekomstgerichte software voor projectadministratie. Omdat het een Microsoft-systeem is. En omdat het er ook helemaal uit ziet zoals Microsoft Office. Want met de pakketten van Microsoft Office zoals Word, Excel en Outlook werkt u elke dag. En die pakketten werken ook samen met onze Business Central projectsoftware. Zodat het 1 krachtig geheel is.

Alle modules hebben zeer herkenbare Microsoft schermen. En daarmee zijn mensen zeer snel aan de slag. Want het is zeer gebruiksvriendelijke software voor projectadministratie. En dat zorgt er ook voor dat onze oplossing heel erg in de smaak valt bij klanten.

Software voor projectadministratie inclusief CRM, boekhouding en andere modules

Om efficiëntie- en productiviteitswinsten te realiseren, is de keuze voor 1 geïntegreerde software voor projectadministratie zeker de beste. Want op die manier kan u met 1 systeem al uw activiteiten en projecten aansturen. En zullen uw mensen ook het minste administratie moeten doen. Zodat u meer geld kunt verdienen. En meer grip en controle heeft.

Want wat niet optimaal is, is dat veel bedrijven software voor projectadministratie naast elkaar blijven gebruiken. Zonder integratie. Medewerkers moeten teveel input steeds opnieuw doen, wat leidt tot geldverlies. En dit terwijl men in het digitale tijdperk dingen slechts 1 maar zou moeten ingeven. Met onze geïntegreerde software voor projectadministratie kan u efficiënter werken. Want onze software laat u toe al uw bedrijfsprocessen te sturen vanuit 1 softwarepakket. En heel uw administratie daar in te stroomlijnen. Bovendien zorgt onze software voor projectadministratie ook voor de juiste informatie op de juiste plaats. Zodat uw mensen gericht kunnen werken. Met minder administratie. En met een goede rapportering voor iedereen.

Onze software voor projecten bestaat uit verschillende modules. En elk van deze kan u volgens uw wensen en behoeften implementeren. Want deze modules zijn allemaal beschikbaar. En zoals u hieronder kunt lezen zijn er heel wat modules en voordelen:

illusion picture 1
 • CRM
 • Offertes
 • Planningen
 • Calculaties
 • Projectbeheer (zie meer details onderaan)
 • Voorraad & magazijn
 • Budgetten & facturaties
 • HRM
 • Services 
 • Boekhouding
 • Sterke rapportering
 • Heel veel software is standaard 
 • Maatwerk kan optioneel

Met onze software voor projectadministratie op basis van Microsoft 365 Business Central krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Onze Business Central projectsoftware werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over onze software voor uw bedrijf?

Sterke oplossingen en software voor projectadministratie die duurzaam en toekomstgericht is

Business Central is een zeer duurzaam en betrouwbaar platform. Het integreert standaard met Microsoft Office. En het integreert ook met zeer veel andere Microsoft producten als SQL Server, PowerBI, SharePoint en Azure. Microsoft Dynamics 365 Business Central is een oplossing die ook uw mensen zeer snel zullen herkennen. En waarmee ze graag zullen werken. Bovendien staat Microsoft er voor garant dat zij nieuwe technologie en innovatie zullen blijven integreren. En ook dat is zeer belangrijk met het oog op de toekomst.

De meerwaarde van Offimac is dat wij specifieke apps voor projectbedrijven kant-en-klaar toevoegen aan Business Central. Zoals functies voor projectbeheer, planning, services, helpdesk, SLA, personeelsbeheer, urenregistratie, tickets, apps en documentbeheer. Daarnaast kunnen wij ook zeer veel apps van andere partners integreren voor bepaalde specifieke behoeften van klanten.

Dit maakt van onze apps en software voor projectadministratie volgens ons dus ook 1 van de meest complete oplossingen op de markt.

Daarnaast zijn wij ook een zeer betrouwbare partner met kennis, oplossingen en referenties. Want wij implementeren software voor projectmanagement volgens ISO:9001. En wij hebben de nodige procedures om ook uw project van A tot Z te beheren. Ten derde realiseren wij totaaloplossingen voor onze klanten. Zodat zij naast de software ook voor heel hun hardware infrastructuur op 1 partner beroep kunnen doen. Want dat is gemakkelijk en goedkoper voor klanten, en zorgt voor minder opvolging. En ten vierde is onze software door Microsoft getest en goedgekeurd. Zodat u ook op die manier extra kwaliteitsgaranties krijgt vanuit Microsoft.

Hieronder kan u alvast meer ontdekken over Microsoft Dynamics Business Central, de basis voor onze software voor projectadministratie:

Onze software voor projectadministratie koppelt de krachten van Microsoft met de apps en ervaring van Offimac. En dat is een sterke combinatie.

Want Microsoft is één van de grootste softwarebouwers wereldwijd. Het investeert het meest van heel de sector in bedrijfssoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. En het heeft zeer veel financiële middelen. Microsoft zorgt voor integratie met al zijn producten. Nieuwe innovaties zoals artificiële intelligentie en internet der dingen worden automatisch ingebouwd. En Microsoft staat garant voor continuïteit, groei en evolutie. Onze software voor projectadministratie werd gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is al grote garantie voor de toekomst.

Dit pakket is dan ook de ideale software voor projectbedrijven die efficiëntie willen. En die ook toekomstgericht verder denken.

Want Microsoft en Offimac, dat is gewoon de winnende combinatie voor projectbeheer! En de meest toekomstgerichte oplossing.

Functionaliteiten van onze projectenmodule, en andere toepassingen voor projectbedrijven:

 • Project types (vaste prijs, regie …)
 • Calculatie & offertebeheer
 • Contactpersonen per project
 • Aankoop, logistiek en mobiele magazijnen
 • Planning van mensen, machines, materieel, aannemers
 • Tijdsregistratie op verschillende manieren
 • Sterke rapportering over budgetten en voortgang
 • Documentbeheer
 • Link met track & trace (optioneel)
 • Integratie met SharePoint (optioneel)
 • Link met services module (optioneel)
 • Koppeling met alle andere Offimac modules (optioneel)
 • Apps

Zaken doen draait om klanten werven, bedienen en behouden. In onze projectsoftware vindt u dus ook standaard een goede CRM- en marketingmodule terug. En die helpt projectbedrijven om commerciële relaties te beheren.

Met deze modules kunt u acties doen naar klanten, en deze opvolgen.

En na de marketing komt de verkoop. Commerciële medewerkers kunnen opportuniteiten en relaties beheren in het pakket, zonder een aparte externe CRM. En zij kunnen goed overzicht houden op hun portefeuille. Zij maken offertes en volgen ze op totdat het orders worden.

En daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige statistieken en historieken verkrijgen. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is.

Aan onze Business Central software voor projectadministratie kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen al de  softwarepakketten afgestemd wordt. En klanten zeer efficiënt kunnen plannen. Want goede planning helpt meer geld verdienen. Zo hebben wij onder andere grafische oplossingen in huis voor de planning van projecten, GANTT, mensen, machines, ploegen, onderaannemers en tal van andere zaken.

Meer weten over onze planningssoftware? Kijk dan hier:

illusion picture 7
illusion picture 9

Projectbedrijven willen een goede opvolging over projecten en service. En over tal van andere financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze Business Central software voor projectbedrijven ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten. Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons!

Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

In projectbedrijven wordt vaak vanop wisselende locaties gewerkt.

Dit kan op kantoor zijn, bij klanten of zelfs thuis. Maar waar u ook bent, u kan steeds werken met onze projectsoftware. Want Microsoft Dynamics 365 Business Central is zo ontworpen dat u ze vanzelf van overal en vanop elk toestel kunt gebruiken.

Bent u op kantoor of bij een klant kan u kiezen voor laptop, PC of tablet. En op de baan kiest misschien eerder voor tablet of smartphone. Microsoft Dynamics 365 Business Central werkt zowel op Windows, Android als Apple toestellen. De software past zich aan en zorgt er voor dat u steeds alle informatie binnen handbereik hebt!

Onze software voor projectadministratie is een zeer uitgebreide en complete oplossing, die kant-en-klaar is. Maar als u hier of daar toch nog wat aanpassing wil, dan kan dat. Want zo beschikt u over een krachtige standaard oplossing aan een voordelige prijs. En behoudt u de flexibiliteit om toch nog iets op maat te laten doen.

illusion picture 4

Naast hogerstaande modules zijn de volgende toepassingen mogelijk:

 

 • HRM
 • Verhuurbeheer
 • Documentbeheer
 • Supply Chain
 • Klantenportalen
 • Rapportering
 • Business Intelligence
 • Microsoft PowerBI
 • Office 365
 • Microsoft SharePoint