illusion banner 1

Software voor verhuurders en sterke oplossingen voor de verhuur

Is het tijd voor een opfrissing van uw digitale toepassingen?
Denkt u aan nieuwe software voor verhuurders?
Of wilt u uw bestaande toepassingen aanvullen met extra oplossingen?

 

De beste software voor verhuurders en oplossingen voor uw branche vindt u bij ons. Want wij leveren kant-en-klare oplossingen. En daarnaast zorgen wij voor volledig geïntegreerde ICT-totaaloplossingen van A tot Z. Want naast software hebben wij ook oplossingen voor apps, documentbeheer, rapportering en nog meer in huis. Bovendien zorgen wij er voor dat alles naadloos met elkaar samenwerkt. Zoals een goed installatieteam. En zodat heel uw ICT een krachtig geheel vormt.

Dankzij onze geïntegreerde software kunnen verhuurbedrijven aan efficiëntie winnen. En meer grip op hun planning en administratie krijgen. Want onze software voor verhuurders zorgt voor minder werk. En dus voor meer rendement. Want dat is ook de bedoeling van automatisering: werk besparen en rendementen verbeteren. En daar zorgen wij voor.

Onze software voor verhuurders is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En het is dan ook een ideaal systeem voor kleine, middelgrote en zelfs grote technische verhuurbedrijven. Want het combineert de kracht en stabiliteit van Microsoft met de expertise en branche-oplossing van Offimac. En dit is volgens ons de beste aanpak. Want klanten willen goede, betrouwbare software aan een goede prijs. En een oplossing die modern, mobiel en toekomstgericht is. Onze oplossing zorgt daar voor.

Zo vindt u onder meer de volgende modules en voordelen in onze Business Central software voor verhuurders:

illusion picture 1
 • CRM
 • Offertes
 • Contracten
 • Opdrachten en projectbeheer
 • Servicebeheer
 • Planning
 • Retour
 • HRM
 • Boekhouding
 • Sterke rapportering
 • Heel veel software is standaard 
 • Maatwerk kan
 • Standaard zeer uitgebreid
 • Kant-en-klaar
 • Beproefde software voor de verhuur
 • Snel implementeerbaar
 • Betaalbaar
 • Werkt op elk toestel
 • Mobiel zodat u van overal kunt werken
 • Kan makkelijk uitgebreid worden
 • Zeer veel ondersteuning mogelijk
 • Garandeert updates en upgrades
 • Kan in de cloud en lokaal
illusion picture 4

Onze apps en software voor verhuurders doet u geld verdienen!

Ondernemingen in de verhuur werken meestal op basis van projecten, opdrachten of dossiers. En ieder project is een unieke verzameling van kosten, opbrengsten en activiteiten. Ook mails en projectdocumenten zijn belangrijk en moeten snel teruggevonden kunnen worden. En elk van deze onderdelen wordt ook meer en meer gedigitaliseerd.

Onze software voor verhuurders verbindt alles naadloos aan elkaar. En het systeem zorgt voor een goede informatiedoorstroming, met meer grip en controle. U zal steeds het spoor op uw portefeuille blijven behouden. En u zal preventief kunnen werken en korter op de bal spelen. Medewerkers zullen steeds weten wat moet gebeuren en de informatie van andere afdelingen aangeleverd krijgen. Want onze aanpak leidt tot meer efficiëntiewinst en meer tevreden medewerkers. En het spreekt voor zich dat onze software u een sterke rapportering aanlevert!

Geïntegreerde software is simpelweg de beste keuze als u efficiëntiewinsten wilt boeken. Veel bedrijven gebruiken tal van software naast elkaar, maar laten daarmee geld liggen. En hun medewerkers zijn ook vaak te veel van hun tijd met onnodig datawerk bezig, wat niet altijd meerwaarde heeft. De reden hiervoor is dat hun software niet met elkaar verbonden is. En de software dus ook geen informatie aan elkaar kan doorgeven. Terwijl communicatie net wel de bedoeling is van efficiënte automatisering! Met 1 geïntegreerd systeem zijn al de softwaremodules op elkaar aangesloten en zullen al uw afdelingen, mensen en taken naadloos aansluiten. De software werkt voor u en zorgt voor een goede informatiedoorstroming doorheen uw bedrijf. Uw mensen zullen met onze software minder administratie moeten doen, en onnodig werk behoort tot het verleden. Dus onze software voor verhuurders helpt u geld verdienen!

 

illusion picture 4

Verhuurders zijn ook vaak erg mobiel. Want zij werken op kantoor, bij klanten, thuis en op andere locaties soms ook.

En daarom werd onze software voor verhuurders ook zo ontworpen dat klanten onze software ze van overal en op elk toestel kunnen gebruiken.

Bent u op kantoor hebt u de keuze uit laptop, PC of tablet. En onderweg kan u overschakelen op tablet of smartphone. Offimac software voor verhuurders werkt op elk besturingssysteem en elk type toestel. En dit zowel op Windows, Android als Apple. De software past zichzelf automatisch aan. En stemt zichzelf af op de grootte van uw scherm.

Mobiliteit is een must vandaag de dag. Want medewerkers willen informatie steeds binnen handbereik bereik hebben. En dingen kunnen opzoeken of bestellen van op de baan. Zodat zij steeds productief zijn. 

En dat is ook allemaal vanzelfsprekend in onze software.

 

Met onze Business Central software voor verhuurders krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Onze Business Central verhuursoftware werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over onze verhuursoftware?

Wat zijn de voordelen van onze Business Central software voor verhuurders met alles in 1 pakket?

Er is veel specifieke software te krijgen. Maar de keuze voor 1 geïntegreerd softwareplatform voor heel uw bedrijf is echt de beste oplossing. Want op die manier kan u met 1 systeem al uw afdelingen aansturen. En moeten uw mensen het minste administratie doen. Want dat doet niemand graag. En dat is vaak tijdsverlies. Met onze Business Central software krijgen uw medewerkers dus vlot informatie ter beschikking. En kunnen zij heel het proces van contact tot factuur goed beheren. Zodat uw klanten, medewerkers en aandeelhouders meer tevreden zullen zijn. Bovendien is onze software gebouwd op Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat is natuurlijk een extra voordeel. Want dat betekent een kwaliteit betrouwbare oplossing met toekomstgaranties. En ondersteuning door Microsoft voor toekomstige innovaties. Zodat u ook in de toekomst voorsprong kunt blijven behouden.

Onze Business Central software voor verhuurders omvat verschillende modules. En elk van die modules kan u volgens uw wensen implementeren.

Zie hierbij enkele filmpjes over Microsoft Dynamics 365 Business Central, de basis voor onze oplossing:

Laat u verrassen door onze software en oplossingen voor de verhuurbranche

illusion picture 8

Ieder bedrijf zoekt en bedient klanten. En ook verhuurbedrijven willen klanten bedienen en behouden. In onze verhuursoftware vindt u dus ook een interessante CRM- en marketingmodule terug. En die is het startpunt van veel commerciële acties.

Met deze modules kunt u acties doen naar klanten, en deze ook beheren.

En na de marketing komen de commerciële mensen in actie in de CRM. Zij kunnen opportuniteiten en relaties beheren. En een goed overzicht houden op hun portefeuille. Zij maken offertes en volgen ze op totdat het orders of contracten worden.

En daarnaast kunnen zij van hieruit ook de nodige statistieken en historieken maken. Omdat er goede klanteninformatie beschikbaar is.

 Aan onze Business Central software voor verhuurders kunnen wij ook sterke grafische planborden toevoegen. Zodat informatie naadloos tussen al de  softwarepakketten afgestemd wordt. En klanten zeer efficiënt kunnen plannen. Want goede planning helpt meer geld verdienen. Dus voor planning hebben wij onder andere volgende grafische oplossingen in huis: projectplanning, verhuurplanning, serviceplanning en GANTT-planning.

Meer weten over onze planningssoftware? Kijk dan zeker ook eens op deze pagina:

illusion picture 7
illusion picture 9

Klanten willen een goede opvolging over hun onderneming. En op hun financiële en operationele activiteiten willen zij grip en controle. Want meten is weten. En goede rapportering biedt de kans om tijdig bij te sturen.

Dus daarom heeft onze Business Central software ook uitgebreide rapportering in huis. En die zorgt goede overzichten.

Maar wilt u deze nog verder uitbreiden? Ook dat kan bij ons! Want wij hebben onder deze oplossingen in huis:

 

 • Microsoft PowerBI
 • JetReports
 • Qlikview
 • Qlik Sense

Wij hebben nog meer oplossingen die u ook integreren:

 

 • Apps voor vele toepassingen
 • Documentbeheer
 • Factuurscanning
 • Microsoft SharePoint
 • Hardware & Cloud
 • Office 365
 • Integratie met externe softwaresystemen
 • Koppeling met track & trace
 • Integratie met telefonie en externe apps 
illusion picture 1

Waarom zijn wij al 40 jaar een goede partner voor software voor verhuurders?

Wilt u een ervaren partner voor uw bedrijf? En wilt u ook zeker zijn van de kwaliteit van de implementatie en de support achteraf?  Werk dan samen met een gespecialiseerde partner met ervaring. Want die helpt u vooruit. En wij zijn zulk een partner met bewezen ervaring en goede software.

Wij werken volgens ISO:9001. En onze software is door Microsoft getest en gecertificeerd. Want wij willen topkwaliteit voor onze klanten.

Indien u nog verdere vragen heeft over hoe wij uw administratie optimaliseren met onze toepassingen, dan horen wij het graag.