Madni Soft Solutions

Deze web-site is van de Offimac-groep!

Contact?

Betrouwbare software en apps? Wij hebben sterke oplossingen en 40 jaar ervaring!

Technologie en digitalisering zijn niet meer weg te denken. Elk bedrijf gebruikt het. En sterker nog: niemand kan nog zonder. Software en apps helpen bedrijven om efficiënter te werken, om kosten te drukken en om dingen sneller gedaan te krijgen. Offimac zorgt voor de goede oplossingen. Maar ook dat uw software vlot samenwerkt. En toekomstgericht is. Zodat u op een geruste manier kunt werken. Zonder beperkingen. Want we denken verder dan morgen. Zodat onze klanten hun voorsprong behouden.

Onze focus en expertise is de realisatie van Microsoft totaaloplossingen, van PC tot kant-en-klare software voor sectoren. En zo leveren we digitale totaaloplossingen voor KMO’s. Bovendien zorgen wij er voor dat alles naadloos samenwerkt. En dat is voor KMO-bedrijven de juiste keuze, die tijd en geld bespaart, en zorgt voor kwaliteit.

Deze totaalaanpak onderscheidt ons. Want klanten kunnen bij ons klein starten. En doorgroeien naar meer toepassingen voor hun bedrijf.

Wat ERP en CRM bedrijfssoftware betreft implementeren wij Business Central software van Microsoft. Want Business Central is de nieuwe naam voor de Microsoft Dynamics software voor administratie, planning en bedrijfsprocessen. Het doel van deze software is om op een dynamische en moderne manier bedrijven te organiseren. En om deze efficiënt aan te sturen. Zodat klanten maximale besparingen boeken. En kort op de bal kunnen spelen met een zeer goede klantenservice.

Maar deze software kan nog veel meer. En Offimac helpt er u graag mee!

Want slechts weinig softwarepartners hebben 40 jaar ervaring zoals Offimac. En dat maakt een verschil voor klanten. Want doorheen al deze jaren hebben wij ook een schat aan kennis in huis waarmee we klanten kunnen adviseren. En deze ervaring vertaalde Offimac ook in kant-en-klare software en apps voor branches. Want klanten willen oplossingen die beantwoorden aan de processen in hun sector. En die hun snel helpen zonder lange implementaties. Want snel resultaat en korte implementatietijden, dat is wat klanten willen!

Onderaan deze pagina kan u meer lezen over onze sectoroplossingen.

Jaar ervaring

Kantoren

Succesprojecten

Softwaremodules

Microsoft Dynamics 365 Business Central zorgt voor efficiëntie

De ERP en CRM software Business Central is een totaalsysteem om alle afdelingen van uw bedrijf mee aan te sturen. En dat is kostenverlagend. Want Business Central software bestaat uit verschillende modules. En deze modules kunt u implementeren volgens uw eigen tempo. Want ieder bedrijf heeft een eigen groeipad. Bovendien zijn al onze modules ook met elkaar verbonden. Zodat uw medewerkers zo weinig mogelijk werk hebben. En zij heel vlot tussen modules kunnen schakelen. Heel uw planning en administratie zal hierdoor ook erg efficiënt verlopen. Want de software zorgt voor de verspreiding van informatie doorheen de modules. En zij levert de juiste informatie aan de juiste medewerker. Zodat iedereen efficiënt kan werken.

Ontdek hier meer

Waarom Offimac als uw partner voor Business Central oplossingen voor branches?

Offimac is een zeer goede implementatiepartner van dit pakket. En ook voor hardware en cloudoplossingen. Omdat Offimac veel ervaring en specifieke extra modules voor specifieke sectoren in huis heeft. Het grote voordeel hiervan is dat klanten nog meer software kant-en-klaar voor hun branche krijgen. Zodat zij snel de vruchten van onze toepassingen kunnen plukken. En snel actief zijn met goede processen voor hun sector. Want snel rendement van hun investering, dat is wat klanten vandaag de dag willen.

Onze moderne en mobiele software voor sectoren kan u gebruiken waar u wil en wanneer u wil. Want de software en apps zijn niet alleen beschikbaar voor Windows. Maar ook voor Apple en Android apparaten. Het systeem past zichzelf aan om te draaien op PC, laptop, tablet en smartphone. Medewerkers kunnen tal van toestellen door elkaar gebruiken, wat zeer handig is. Op deze pagina vindt u voorbeelden van hoe onze software er uit ziet op verschillende toestellen. En meer informatie over onze oplossingen voor sectoren vindt u onderaan deze pagina terug.

Bent u nog vertrouwd met het pakket Business Central? Dit zijn enkele van de standaardmodules uit de Business Central oplossing:

R

CRM

R

Personeel

R

Boekhouding

R

Financiën

R

Marketing

R

Aankoop

R

Supply Chain

R

Office integraties

R

Verkoop

R

Voorraad

R

Magazijn

R

Jobs

De Business Central software en apps van Microsoft zijn modern, mobiel en zeer toekomstgericht!

Onze moderne en mobiele Business Central software en apps voor sectoren stroomlijnen processen. En zorgen voor een goede organisatie die efficiënt is. Want onze oplossingen helpen om de planning en administratie in goede banen te leiden. En om kosten te reduceren.

Bovendien krijgt u goede grip en controle. En kan u de juiste managementbeslissingen nemen. Want “meten is weten”. En goede cijferinformatie uit Business Central helpt u daarbij.

Bovendien is onze Microsoft bedrijfssoftware erg herkenbare software. Want het is Microsoft Dynamics 365 Business Central. En dat ziet er uit zoals andere bekende programma’s uit de Microsoft Office-suite.

Meer zien over Business Central? Kijk dan even naar het filmpje hierlangs!

illusion picture 4

Met de Business Central software en apps krijgt uw bedrijf voorsprong. Zowel zakelijk als technologisch. Want Microsoft investeert continu in nieuwe technologie. Het heeft veel financiële middelen. En een sterk toekomstplan.

Microsoft wil de beste bedrijfssoftware zijn. En met meer dan 160.000 klanten in 195 landen is Microsoft Dynamics 365 Business Central een zeer stabiele, vaste waarde. Deze grote klantenbasis garandeert stabiliteit. Zij zorgt er voor dat klanten digitale zekerheid krijgen, en dat Microsoft ook blijft investeren voor de lange termijn. En dat biedt grote voordelen voor klanten.

Business Central software werkt bovendien ook zeer goed samen met andere Microsoft toepassingen zoals SharePoint, PowerBI, PowerApps en nog andere software. En Microsoft zorgt ook voor de integratie van al deze toepassingen. Zodat klanten efficiënte ICT-systemen krijgen. En dat bedrijven digitaal ambitieus en succesvol kunnen zijn. Zonder limieten.

Dus waarom zou u nog twijfelen over Microsoft Dynamics 365 Business Central software of apps voor uw branche? Het is gewoon de beste oplossing!

Ontdek hier enkele van onze Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossingen voor branches:

illusion icon 12

Verhuursoftware

illusion icon 9

Verhuurbedrijven

illusion icon 6

Verhuur

illusion icon 3

Verhuurders

illusion icon 3

BC verhuur

illusion icon 3

BC verhuur management

illusion icon 3

Dynamics verhuur management

illusion icon 11

Bouw

illusion icon 8

Bouwsoftware

illusion icon 5

Projectsoftware

illusion icon 2

Projectmanagement

illusion icon 2

BC projecten

illusion icon 2

BC project management

illusion icon 2

Dynamics projectmanagement

illusion icon 10

Installatiebedrijven

illusion icon 7

Service

illusion icon 4

Projectadministratie

illusion icon 1

Dienstverlening

illusion icon 1

BC diensten

illusion icon 1

BC servicemanagement

illusion icon 1

Dynamics servicemanagement